Janny de Moor Janny de Moor

Uitgelicht

/Posted by: Janny de Moor

Asperges in dragonsaus

,
Voor twee: 10 dikke asperges AAA (circa 800 g) boter 1 theelepel zout nieuwe kriel zout   Saus: 25 g boter 30 g bloem 250 ml aspergenat 200 g geraspte Leerdammerkaas 2 eetlepels grofgesneden dragonblad Een ‘jonge’...
/Posted by: Janny de Moor

Lenteschotel

,
Voor twee: vastkokende aardappels naar behoefte 40 g boter 4 eieren 75 g veldsla 1 flinke gekookte biet 2 grofgeknipte bosuitjes 1 eetlepel azijn zout Deze schotel dateert uit een tijd dat er de hele...
/Posted by: Janny de Moor

Pozharsky kotelet

,
Voor twee:   Groente: koolrabi in parten naar behoefte 1 bosuitje   Vlees: 250 g kipgehakt, bio 25 g droog wittebroodkruim 1 eetl. slagroom (1 dessertl. wodka) veel gemalen witte peper 1 theel. zout   Paneren en bakken: 1 eierdooier ...